Als je op kraamvisite gaat wilt je natuurlijk een mooi kraamcadeau meenemen. Wat is er nou mooier dan een mand met naam. De XL mand is lekker groot. Niet alleen praktisch, maar ook een blijvende herinnering. In deze blog ontdek je waarom een mand met naam het leukste gepersonaliseerde kraamcadeau is.

Een persoonlijk kraamcadeau

Zet jij net die stap extra als je op kraamvisite gaat door een kraamcadeau te laten personaliseren? Of vind je dit teveel moeite? Laat je niet van de leg brengen en het is makkelijker dan je denkt en het brengt zoveel meerwaarde. Je laat namelijk zien dat je echt moeite hebt genomen om een passend cadeau te zoeken.

Praktisch en functioneel

Een mand met naam is niet alleen leuk, maar ook praktisch en functioneel.

De mand kan je gebruiken als wasmandje, opbergmand voor speelgoed of zelfs als plantenbak. TIP: doe een vuilniszak om de wortels en grond van de plant zodat het niet gaat lekken.

Een stijfvolle en decoratieve mand

Naast zijn praktische nut is een mand met naam ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. De mand heeft vaak een opvallende plek in de kamer zoals naast de commode of in de hoek als plantenbak. De mand ziet er altijd stijlvol en uitnodigend uit.

Of het nu gaat om een jongen, een meisje of zelfs een tweeling, een mand met naam is geschikt voor elke baby. Een mand met naam is een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby.

Waar is de mand van gemaakt

De manden zijn gemaakt van zeegras, dit is een sterke plant waarvan de vezels erg sterk blijven na het oogsten. Het is een waterplant wat ervoor zorgt dat de manden goed bestand zijn tegen vocht. De mand is extra groot zodat het optimaal gebruikt kan worden voor elk doeleinden.

Hoe komt de naam op de mand?

De naam komt op het bovenste gedeelte van de mand in een groot en sierlijk lettertype. Omdat er maar beperkt ruimte is mag de naam niet langer zijn dan 8 letters.

Stel je eigen mand met naam samen

Ben je op zoek naar het perfecte gepersonaliseerde kraamcadeau? Stel jouw mand met naam samen op Kraamcadeau4u. De mand met naam wordt met zorg gemaakt en gewenst ingepakt naar je toegestuurd. Kies je er ook leuke pompons bij? We hebben keuze uit veel verschillende kleuren voor zowel de naam als pompons.


BabyBaby
avatar
Over mij

Zelf vader van een baby die het best lastig heeft gehad, vooral met slapen. Daarom zijn we deze website gestart om alle tips en informatie die we zelf gevonden hebben ook met jou te delen!